Politică de rambursări și returnări

  1. Durata politicii de rambursare: Politica noastră de rambursare are o durată de 30 de zile de la data achiziției. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziție, nu putem oferi o rambursare sau un schimb.
  2. Eligibilitatea pentru rambursare: Pentru a fi eligibil pentru o rambursare, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit și să nu fie utilizat sau deteriorat. Produsele perisabile, cum ar fi alimentele și tămâia, nu pot fi returnate dacă au fost desigilate sau utilizate. În cazul alimentelor neperisabile și a icoanelor, acestea trebuie returnate în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și documentele aferente.
  3. Procesul de returnare: Pentru a returna un produs și a solicita o rambursare, te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii noastre de contact sau prin adresa de e-mail {adresa de e-mail}. Vei primi instrucțiuni detaliate privind procedura de returnare.
  4. Excluderi: Anumite produse nu sunt eligibile pentru rambursare, cum ar fi produsele alimentare perisabile care au fost desigilate sau utilizate, produsele personalizate sau orice alt produs specific menționat ca fiind nerefundabil în descrierea sa.
  5. Costurile de returnare: Clientul este responsabil pentru plata costurilor de returnare ale produsului. Aceste costuri nu sunt rambursabile.
  6. Verificarea și procesarea rambursării: După ce primim produsul returnat și îl verificăm, vom notifica în termen de 5 zile lucrătoare dacă rambursarea a fost aprobată sau respinsă. În cazul aprobării, rambursarea va fi procesată în termen de 10 zile lucrătoare, iar suma va fi returnată utilizând metoda de plată inițială.
  7. Rambursări parțiale: În anumite situații, se pot acorda rambursări parțiale, în funcție de starea produsului returnat sau de alte circumstanțe relevante.
  8. Contact: Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la politica noastră de rambursare, te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii noastre de contact sau prin adresa de e-mail {adresa de e-mail}.

Reține că aceasta este o politică de rambursare generală și poate fi adaptată și personalizată în conformitate cu termenii și condițiile specifice ale site-ului www.pangarlacu.ro, inclusiv pentru produsele menționate: icoane, tămâie și alimente perisabile și neperisabile.